När du har tråkigt

fredag
18 Jan 2019

Spotifys oväntade svar till Cassandra hyllas på nätet

Cassandra hade stora problem med sitt Spotify och fick kontakt med Joe från deras kundsupport. Ett par veckor senare var problemet löst – men hjälten Joe nöjde sig inte där. Istället skickade han den perfekta spellistan till Cassandra.

– Jag skrattade så mycket och blev asglad. Jag föreställer mig att han är allt jag någonsin dröm om, säger hon till Lajkat.

Här är spellistan som Joe på Spotify skickade till Cassandra när problemen hade löst sig:Skärmavbild 2015-03-12 kl. 09.09.46

– Jag skrattade så mycket och blev såklart asglad! Det är så sällan man liksom blir lycklig av kundservice. Det kändes dessutom väldigt personligt eftersom jag och Joe mailat med varandra i flera veckors tid. Han var hela tiden så sjukt trevlig, säger Cassandra till Lajkat, och fortsätter:

– Oftast när man hör av sig till ett företags kundtjänst så är det ju för att något inte funkar och då är man ju inte jätteglad över situationen. Att då bemötas av en person som Joe gör hela situationen så mycket lättare.

Kommer ni gifta er med varandra, du och Joe? 

– Jag har en stark känsla att det kommer bli så. Han är allt jag någonsin drömt om.

Cassandra, som igår fick nästan tusen retweets efter att ha delat bilden på twitter, har nu skickat vidare den.

– Jag mailade Joe min tweet och sa att han är känd nu. Inväntar svar. Vi får väl se om han nappar på mitt hjärta i tweeten. Men jag tar aldrig första steget, säger hon. 

Heta artiklar

Hetast just nu

QUIZ: Hur mycket bitch är du?

Dags för sanningen att komma fram. Hur många % bitch är du, egentligen?

QUIZ: 10 frågor som ALLA bör kunna men som många svarar fel på

Svara på frågorna och se hur allmänbildad du är – alla rätt är ett måste.

Nästa inlägg

Heta artiklar

Hetast just nu

QUIZ: Hur mycket bitch är du?

Dags för sanningen att komma fram. Hur många % bitch är du, egentligen?

QUIZ: 10 frågor som ALLA bör kunna men som många svarar fel på

Svara på frågorna och se hur allmänbildad du är – alla rätt är ett måste.

16 svenska politiker och hur de såg ut i ungdomen

De mest kända svenska politikerna och hur de såg ut som unga.

13 vanligaste fängelsetatueringarna och vad de betyder

Du kan gå in på vilket fängelse som helst i världen och du kommer definitivt se en sak de alla har gemensamt:...