I bussen, på jobbet, i soffan

fredag
23 Jun 2017

9 tydliga tecken på att personen du gillar håller på att bli kär i dig

När man träffar en ny person som man fallit för blir man ofta osäker på om personen tycker om en på samma sätt. Man börjar överanalysera allt och plötsligt snurrar det mesta runt den personen. Här är 9 tydliga tecken på att personen du gillar också håller på att bli kär i dig!

1. Personen kan inte släppa blicken från dig

Hen är helt fascinerad av hur charmig du är. Det handlar om allt från hur du ser ut när du fixar dig, skrattar, knyter skorna, sitter eller pratar. Hen är tacksam att du finns, du är på riktigt, precis som du är.

giphy-1

2. Personen kommer ihåg detaljer

Kanske är det något roligt du sagt; Att du berättat vilket godis du gillar bäst, vad du helst gör på en ledig söndag. Hen vet att du vill ha ditt kaffe med massor av mjölk och att du inte är på prathumör när du är nyvaken. Hen uppskattar dig för alla de där sakerna, det är det som gör dig intressant!

giphy-2

3. Dina åsikter påverkar personen

När ni börjar lära känna varandra mer och er relation börjar gå in mer på djupet kommer ni börja veta mer var ni har varandra. Vad du har för åsikter, vad du är rädd för och så vidare. En person som håller på att bli kär i dig kommer lyssna noggrant på dig och försöka ta till sig allt du säger och lära sig mer om vad du pratar om – även om hen inte alltid håller med. Du märker om personen är intresserad när hen ställer mycket frågor och följdfrågor.

giphy

4. Personen blir din personliga hejarklack!

Du kanske skjuter ner dina egna framgångar direkt och inte tycker att de är något speciellt att hänga i granen – men personen som håller på att bli kär i dig hyllar dig och dina framgångar. Stora som små!

giphy-5

5. Personen är mer empatisk med dig

Hen kanske inte alls gillar stökiga rum, men när det kommer till dig är personen förlåtande och tål det mesta. Hen kanske inte tycker om att gå på museum alls, men gör det gärna med dig för att du tycker om det och är öppen för att prova nya grejer som är du.

giphy-4

6. Personen saknar dig och är inte rädd för att visa det

Varesig det är genom ett kort och gulligt SMS eller att personen dyker upp som en överraskning när du som minst anar det så hittar hen sätt att visa det för dig. Om personen får dig att bli osäker så är hens uppmärksamhet säkert någon annanstans…

giphy-3

7. Personen hjälper dig mer än gärna

Nej, du träffade inte den här personen för att den skulle bli din hjälpreda i vardagen, men det här personen ställer gärna upp och gör ditt liv lite enklare om det går. Varesig du vill det eller inte så vill personen känna att hen kan vara till hjälp.

giphy-6

8. Personen ser till att hålla dig nära sig

När ni först började träffas kunde du känna personens nervösa beröring. Kanske är hen fortfarande nervös, men nu är det mer naturligt att hålla din hand och att ha dig mycket närmare.

200

9. Dina prioriteringar börjar bli personens prioriteringar också

Du kanske är fokuserad på skolan, din karriär eller har en sporttävling som är på gång. Personen ser till att fira dina framgångar hur små de än är. Om hen alltid är med dig på saker som är viktiga för dig, då är du nog också med i personens framtidsplaner.

200-1

Vi vet att du tänkte på en speciell person under hela tiden du läste...

Heta artiklar

Hetast just nu

Svensk 14-åring sökte sommarjobb – då spårade folk på internet ur fullständigt

Kan inte alla människor som ”gör karriär” lugna ner sig ett par hekton?

Snart måste alla människor flytta från jorden – så här många år har vi kvar

För att mänskligheten ska överleva måste vi bygga bemannade baser på en annan planet – inom tio år.

Nästa inlägg

Heta artiklar

Hetast just nu

Svensk 14-åring sökte sommarjobb – då spårade folk på internet ur fullständigt

Kan inte alla människor som ”gör karriär” lugna ner sig ett par hekton?

Snart måste alla människor flytta från jorden – så här många år har vi kvar

För att mänskligheten ska överleva måste vi bygga bemannade baser på en annan planet – inom tio år.

11 extremt jobbiga klädproblem alla tjejer har på sommaren

Det är på riktigt helt omöjligt att klä sig bra när det är varmt. Här är några saker du garanterat känner igen...