Det bästa som hänt internet

tisdag
22 Aug 2017

7 otippade saker killar tycker är attraktivt hos tjejer

Alla tycker så klart olika men här var vi samlat de 7 mest överraskande detaljer vissa killar tycker är attraktivt hos tjejer

1. När hon sträcker på sig på mornarna

Att se sin tjej sträcka på sig på morgonen tycker killar är sjukt sexigt. Det är hela känslan kring att tjejen är nyvaken, sitter längst sängkanten och slänger upp armarna i luften o sträcker sig. Något i det verkar killar tycka vara assexigt.

gif

2. Rufsigt hår

Du kan lägga ner mycket tid och pengar på att få till ditt hår så som du gillar det men killar gillar faktiskt tjejer som har sitt hår i sitt naturliga läge. Mer rufs gör tjejen faktiskt mer attraktiv ur killens ögon.

ruffs

3. Inget smink

Många killar tappar helt lusten att ens kyssa en tjej när man ser att all smink hamnat på honom. Därför tycker killar oftast att tjejer är mer attraktiva i stunder då de inte alls sminkat sig.

make up

4. Rynkor

Tro det eller ej men killar älskar tjejer med rynkor, varför? Rynkor representerar trots allt erfarenhet, mognad och visdom.

Skärmavbild 2017-02-24 kl. 10.31.33

5. Glasögon

Att bära glasögon i början på tonåren kan vara ren tortyr men när du är vuxen blir detta raka motsatsen. En tjej som bär glasögon blir mer uppmärksammad av killar än tjejer som inte bär det. Glasögon skapar en bild av självsäkerhet hos killar vilket många tycker är attraktivt.

glas

6. Barfota

Majoriteten av killar tycker att tjejer som är barfota är otroligt sexigt. Killar är attraherade av den delen av kroppen mer än vad man själv tror.

Skärmavbild 2017-02-24 kl. 10.34.59

7. En bra aptit

Tjejer som har en hälsosam livsstil och kan äta vad som helst framför en kille bevisar att man är självsäker och inte bryr dig om andras åsikter. Tjejer med den typen av inställning vinner snabbt killars förtroende.

eating

Heta artiklar

Hetast just nu

Hon bestämde sig för att förvandla sig själv till en sexdocka – så här ser hon ut idag

Hon gick ner 30 kilo, opererade brösten och fyllt läpparna – för över 100 000 kronor.

Nästa inlägg

Heta artiklar

Hetast just nu

Hon bestämde sig för att förvandla sig själv till en sexdocka – så här ser hon ut idag

Hon gick ner 30 kilo, opererade brösten och fyllt läpparna – för över 100 000 kronor.

Här är jobbet där du får betalt för att ONANERA

Alltså det har ingenting med porr att göra – det är bättre än så.

15 år senare – nu erkänner den svenske artisten att han utförde Arlandarånet

Han kliver fram och avslöjar att han låg bakom ett av de mest uppmärksammade brotten i svensk kriminalhistoria – där rånarna kom undan...