När du har tråkigt

torsdag
22 Mar 2018

Den här svenska staden borde du bo i, baserat på ditt stjärntecken

Är det verkligen din hemstad som passar dig bäst? Borde du ta pick och pack och flytta till huvudstaden eller är det kanske kusten som lockar dig och din själ?

Kolla in det här genast, för stjärnorna vet vad som är bäst för dig.

Väduren (21 mars – 19 april): Gävle

Du är en trygg och fin person som inte gillar hets, stress och panik. Därför passar du bra i en stad som är lite lagom norrländsk men som ändå har blicken åt rätt håll. Här händer inga dramatiska saker, förutom när bocken brinner ner, och det passar dig perfekt.

Skärmavbild 2017-10-10 kl. 11.45.04

Oxen (20 april – 21 maj): Göteborg

Eftersom du är ett humorgeni med hjärtat i humorgropen så finns det bara en plats i Sverige som kallar på dig. Götelaborg är platsen där du och dina otroligt torra skämt skulle bli uppskattade på riktigt. Sedan är du ju en jävel på att äta fisk, så det finns bara fördelar med västkustens pärla.

Skärmavbild 2017-10-10 kl. 11.42.06

Tvillingarna (22 maj – 21 juni): Piteå

Du gillar allt som har med snö, kyla och vinter att göra så givetvis borde du befinna dig i en stad som erbjuder allt detta. Att äta palt och säga "shhoou" när någon ställer en fråga är ju allt du drömmer om – och du har alltid velat ha en RIKTIG skoter. Piteå är din plats, Piteå är din grej.

Skärmavbild 2017-10-10 kl. 11.42.35

Kräftan (22 juni – 22 juli): Ystad

Du är en trendig person med en stadshjärna som är trött på städer, vilket innebär att du omedvetet söker dig från pulsen i storstan till mindre städer med lite mer personlighet. Ystad vore perfekt för dig, med tanke på att du faktiskt har en hemlig crush på Kurt Wallander. Och du springer jättesnabbt på kullersten.

Skärmavbild 2017-10-10 kl. 11.44.08

Lejonet (23 juli – 22 augusti): Karlstad

Du har inte så höga krav i livet och tycker att det viktigaste är att man är snäll mot folk, så därför skulle Karlstad passa dig som handen i handsken. Du pratar redan värmländska som ett pro och smygtittar på Hajk på nätterna när du kommer hem från krogen.

Skärmavbild 2017-10-10 kl. 11.43.43

Jungfrun (23 augusti – 22 september): Kalmar

Du tror att du är lite finare än alla andra och det är ju faktiskt befogat. När du hostar kommer det glitter och dina bajskorvar är i guld. Du passar därför i en stad som Kalmar, där allt är lite finare, lite bättre och lite snyggare. Och du har ju faktiskt lite svårt att säga bokstaven "R".

Skärmavbild 2017-10-10 kl. 11.46.11

Vågen (23 september – 22 oktober): Stockholm

Om man googlar "basic" så kommer det upp en bild på dig och dina adidas-pjucks så givetvis är det Stockholm som står som postadress på dig. Du tror fortfarande att Stureplan är hett och att "tjena kexet" är en rimlig raggningsreplik. Stockholm är inte bara bästa staden för dig, det är också enda staden du passar i.

Skärmavbild 2017-10-10 kl. 11.41.03

Skorpionen (23 oktober – 22 november): Malmö

Du gillar långa, snurrade torn, att hata på danskar och dricka öl. Du har problem med Sveriges politik, tycker att allt var bättre förr och att feminismen har gått för långt. Men det är ingen som hör vad du säger, så du får aldrig din vilja och dina åsikter igenom. Malmö är din stad.

Skärmavbild 2017-10-10 kl. 11.44.33

Skytten (23 november – 21 december): Halmstad

Du är en skön person som gillar att chilla runt och leva livet. Du backpackade i Thailand när du tagit studenten, för att sedan chilla galet på ett random säljjobb men egentligen vill du ut och resa och röka på. Halmstad är precis som du, chill och rätt oseriöst. Perfekt.

Skärmavbild 2017-10-10 kl. 11.45.35

Stenbocken (22 december – 19 januari): Linköping

Du är en fin person men du har ett stort problem: du gnäller på allt. Ingenting är bra nog och bussarna är fula och kaffet är fanimej aldrig gott längre. Så ja, Linköping är staden där du skulle känna dig som hemma, för här är inte bara dialekten gnällig – här är ALLA precis som du.

Skärmavbild 2017-10-10 kl. 11.42.17

Vattumannen (20 januari – 18 februari): Uppsala

Du är en svår person som tycker att du är smartare och bättre än alla andra, vilket visar sig när du varje år klankar ner på sådant som alla andra gillar. Du försöker stenhårt att vara cool, vilket innebär att du blir raka motsatsen istället. En tönt alltså. Precis som Uppsala. Och därför passar ni sååå bra ihop.

Skärmavbild 2017-10-10 kl. 11.43.16

Fiskarna (19 februari – 20 mars): Borås

Du är inte tillräckligt rolig för att passa in i Göteborg, så därför är Borås ett bra alternativ för dig. Du är vegetarian och har aldrig gillat lukten av fisk, så du håller dig på avstånd och tittar med nyfikna ögon på allt som pågår på riktiga västkusten. Lite feg, skulle man nog kalla dig, men det är okej, för ingen hittar ändå till Borås och kan klaga på dig.

Skärmavbild 2017-10-10 kl. 11.42.56

Men enligt NASA så har våra stjärntecken ändrats, så om du inte tycker att detta stämmer kan det bero på att du fått ett annat stjärntecken än ditt gamla.

Heta artiklar

Hetast just nu

7 kluriga gåtor din torsdagströtta hjärna inte har svaret på

Låt hjärnan göra en rivstart inför helgen med de här kluriga gåtorna!

13 extremt korta skämt du egentligen inte borde skratta åt

Less is more. Här är skämt du inte borde skratta åt. Inte ens lite extra blås genom näsan!

Nästa inlägg

Heta artiklar

Hetast just nu

7 kluriga gåtor din torsdagströtta hjärna inte har svaret på

Låt hjärnan göra en rivstart inför helgen med de här kluriga gåtorna!

13 extremt korta skämt du egentligen inte borde skratta åt

Less is more. Här är skämt du inte borde skratta åt. Inte ens lite extra blås genom näsan!

13 saker du måste äga innan du kan säga att du är vuxen

Du kanske tycker att du är vuxen och duktig på att leva och sådär. Men hur många av dessa prylar har du...

13 skämt som avgör om du har dålig humor eller inte

Skrattar du åt fler än två har du officiellt torr humor. Men det är okej.