När du har tråkigt

tisdag
22 Maj 2018

17 faser man gick igenom under varje snöbollskrig någonsin

Alla vi minns vi de där förmiddagarna på skolgården i januari. Snön låg tät, det blev rast, och plötsligt tog det hus i helvete.

09:30. Rast.

Klockan ringer och man springer ut på skolgården. De tuffa kidsen hade skolkat och stod redan beredda med isbollar som började vina i det ankommande kaoset.

09:31. Träffad.

Första träffen tar hårt. Man får en rejäl isboll på kinden och ah, där borta står mobbar-Conny och gapskrattar. Det var alltså den jäveln som sulade.

09.33. Plan.

Okej, mobbar-Conny vågar man inte kaxa upp mig mot. Hmm. Ah, där ligger noob-Nisse. Han har ingen hög status. Den jäveln tar jag och mular utav bara helvete.Skärmavbild 2015-01-21 kl. 15.27.36

09.35. Revanch.

Noob-Nisse gråter redan när man hoppar på honom bakifrån. Men det spelar ingen roll. Om du blir sparkad på från de de som är coolare än du, sparka vidare på de som är töntigare. Det är en grundregel.

09.40. Avbrottet.

Det är kaos. Skolgården är ett slagfält. Nu kommer Ann-Marie ut. Historieläraren. Hon hinner inte ens skrika ”MEN LUGNA NER ER UNGAR” innan en fet snöboll träffat hennes ansikte.

09.43. Det spårar.

Ann-Marie ligger längst ner medan de 45 år yngre barnen sitter på henne och mular, sparkar och slår. Nu börjar Ann-Marie gråta men det hjälper inte, barnen bara fortsätter och rullar en jättesnöboll över henne.Skärmavbild 2015-01-21 kl. 15.30.20

09.50. Helvete.

Ann-Marie har svimmat. Det var mobbar-Conny som gjorde det. Trots att han blivit tillsagd att inte använda spadar under snöbollskrig. Men men, det är som det är.

09.52. Nya vapen.

Eftersom Ann-Marie har svimmat kan man lika gärna fortsätta. Barnen jublar, skriker kampsånger och krigar vidare. Nu är det festlig stämning på skolgården.

09.54. Porr-Konrad.

Plötsligt presenterar sig Porr-Konrad, 13. Han har tagit med sig slangbellan upp till taket på gympasalen, trots att de förbjöd det på elevrådet förra veckan.Skärmavbild 2015-01-21 kl. 15.32.11

09.55. Skottsalvor.

Porr-Konrad är på kalashumör när han börjar bränna av skott uppifrån taket. Det smäller utav bara helvete och ekar mellan husen. Men Konrad siktar dåligt.

09.57. Bilen.

Gympa- och kemiläraren presenterar sig. De har tagit över skolbussen. Och med en galen frenesi börjar de köra efter barnen medan de skriker någonting med klippa tung.

10.00. Tystnad.

Sittkissar-Simon börjar gråta aggressivt. Porr-Konrad träffade honom i ögat med slangbellan. Helvete. Nu blir det föräldramöte. Gympa- och kemiläraren slutar skrika att de ska klippa tung och springer fram till sittkissar-Simon och plötsligt börjar alla skrika.

13.22. Sjukhuset

Ann-Marie ligger i Koma och sittkissar-Simon är blind. Människor står lutade mot sjukhusväggar och gråter och barnen äter Piggelin som de fått av doktorn. Skärmavbild 2015-01-21 kl. 15.34.43

13.57. Uppvaknandet.

Ann-Marie vaknar med ryck. Hon frågar vad som hänt men barnen skrattar och äter Piggelin. Sittkissar-Simon kliver in i rummet och han är blind.

19.00. Extrainsatt föräldramöte.

Sittkissar-Simons föräldrar är jättearga. De vill inte att sin son ska vara blind. Ann-Marie har fått smärtstillande och har blivit hög och nu pratar hon med en vägg borta vid hörnet.

Söndag 16.00. Begravningen.

Ann-Marie dog.Skärmavbild 2015-01-21 kl. 15.35.36

Heta artiklar

Hetast just nu

7 kluriga gåtor din torsdagströtta hjärna inte har svaret på

Låt hjärnan göra en rivstart inför helgen med de här kluriga gåtorna!

Frågan som delar internet – är klänningen blå och svart eller guld och vit?

Det har stormat rejält på internet i natt. Anledningen? En klänning och dess färger. Vissa menar nämligen att den är guld och...

Nästa inlägg

Heta artiklar

Hetast just nu

7 kluriga gåtor din torsdagströtta hjärna inte har svaret på

Låt hjärnan göra en rivstart inför helgen med de här kluriga gåtorna!

Frågan som delar internet – är klänningen blå och svart eller guld och vit?

Det har stormat rejält på internet i natt. Anledningen? En klänning och dess färger. Vissa menar nämligen att den är guld och...

13 extremt korta skämt du egentligen inte borde skratta åt

Less is more. Här är skämt du inte borde skratta åt. Inte ens lite extra blås genom näsan!

Här är världens 5 absolut roligaste skämt – enligt forskning

Hur vet man vad som är ett roligt skämt? En grupp forskare vid universitetet i Oxford bestämde sig för att ta reda...