I bussen, på jobbet, i soffan

lördag
21 Jul 2018

13 saker du kan döpa dina barn till om du vill att de ska få ett riktigt PISSIGT liv

Är det dags att skaffa kids? Funderar du över namn och dess innebörd? Kolla här innan du bestämmer dig för vilken typ av unge du vill ha.

1. Patrik

Seriöst. Din unge kommer bli kallad "Patte" under hela sin uppväxt. Eller så kommer folk skämta om att han är "Patt-rik". Och han kommer bli ett ledset barn vilken kommer leda till att han som vuxen tar ut sin ilska på oskyldiga daggmaskar på blöta vägar.

axx0_f-maxage-0

2. Natalie (utan H)

Alla vet att alla som heter Natalie är fullkomligt PRAKTGALNA. Vill du att din unge ska bli riktigt obehaglig, kunnig på läskigt många olagliga kampsporter och skratta hånfullt åt barn som ramlar? Döp ditt barn till Natalie.

giphy (3)

3. Mos

Det här är ju inte ens ett namn, så du förstår ju själv att det kommer gå åt helvete. Folk kommer blanda ihop honom med Mall of Scandinavia (MoS) och vanligt jävla potatismos och det kommer sluta med en karriär i Paradise Hotel.

Skärmavbild 2017-09-12 kl. 10.33.34

4. Carolina

Har du blivit indragen i onödigt drama? Då är det med all säkerhet en Carolina inblandad. För där det ryker från dramaelden – där finns Carolina, eller CARRO, som hon så klart kommer kallas för resten av livet och det är DET som skapat hennes otroliga hunger för drama.

anigif_enhanced-9955-1411509951-36

5. Erik

Om du vill att din unge ska misslyckas med exakt allt i livet så döp honom till Erik. Alla vet att det inte blir något av killar som heter Erik. De är snälla och vill väl, men inte fan är det någon Einstein du uppfostrat. Erik klarar inte ens en seger i random svensk dokusåpa för han är för medioker och tråkig.

giphy (2)

5. Desirée

Ditt barn kommer bli kallat "diarré". Och det är ju inte så kul.

nope_girl

6. Lukas

Känner du en längtan efter att uppfostra en unge som kommer bli en total douchebag som bara fokuserar på sig själv och gymmet? Kör på Lukas. Här har vi en karl som kommer fånga många brudar för att sedan inse att han älskar gymmet mer. Det är möjligt att han blir ensam resten av livet, så det är något som du som förälder bör förbereda dig för.

anigif_enhanced-buzz-27249-1385051133-0

7. Ann (men bara om du heter Ahl i efternamn)

Ann är ju ett ganska fint namn, om man bortser från att det är den töntiga hipstervarianten av Anna. Och om du heter Ahl i efternamn så är Ann inte att föredra. Kom igen, det här är inte ens hehe-kul.

Skärmavbild 2017-09-12 kl. 10.36.28

8. Oscar (alltid med c)

Vill du att din barn ska bli totalt tråkigt och sakna personlighet helt och hållet? Då är OSCAR alternativet för dig! Alla killar med det här namnet blir nämligen ofta ett fint skal med NOLL inuti. De har inga åsikter och när du frågar din unge om exakt VAD SOM HELST så får du svaret:

giphy (4)

9. Christian

Har du också alltid drömt om att bli stolt förälder till en tvättäkta fuckboy? Döp ditt barn till Christian! Han kommer spatsera runt i sina loafers, lyssna till namnet Chrille eller Chrillzor och vara odräglig mot allt och alla. En absolut ohärlig och osympatisk kille.

chuck-1

11. Conny

Ditt barn kommer bli en total pajas. Det är kul ett tag, men det är fan inte kul när han är 35 och fortfarande skrattar åt dåliga kiss och bajs-skämt. Men om du gillar det – kör på Conny.

tenor (1)

12. Anna

Har du exakt noll fantasi och kreativitet och önskar få ett barn med samma egenskaper? Ge henne namnet ANNA. Det blir nämligen inte så roligt alls, då alla som heter Anna är tråkigare än damm under sängen.

Sad_Anna_1

13. Jesper

Ditt barn kommer bli en Jeppe och hamna i Paradise Hotel. Det är sedan gammalt. Om han mot förmodan får fortsätta heta Jesper så kommer han ändå hamna i Paradise Hotel.

Skärmavbild 2017-09-12 kl. 10.35.38

Och sedan när du tror att han äntligen klarat sig därifrån...

... så kommer han vara med i Paradise Hotel – IGEN.

Skärmavbild 2017-09-12 kl. 10.35.03

Heta artiklar

Hetast just nu

9 tydliga tecken på att personen du gillar håller på att bli kär i dig

När man träffar en ny person som man fallit för blir man ofta osäker på om personen tycker om en på samma...

Tatuerare avslöjar 7 viktiga saker du måste veta innan du tatuerar dig

Allt fler svenskar väljer att tatuera sig. Men vad ska man egentligen tänka på innan man väljer att måla sig för livet....

Nästa inlägg

Heta artiklar

Hetast just nu

9 tydliga tecken på att personen du gillar håller på att bli kär i dig

När man träffar en ny person som man fallit för blir man ofta osäker på om personen tycker om en på samma...

Tatuerare avslöjar 7 viktiga saker du måste veta innan du tatuerar dig

Allt fler svenskar väljer att tatuera sig. Men vad ska man egentligen tänka på innan man väljer att måla sig för livet....

11 gånger svenska snubbar sa riktigt konstiga saker – efter ett ligg

Hur svårt kan det vara att säga något vettigt om man nu ändå måste prata?

QUIZ: 10 frågor som barn i årskurs 4 klarar av utan problem – fixar du det?

Hur är din allmänbildning? Barn i 10-årsåldern kan detta galant, kan du?